Feminint & Forførende

Boudoir


Boudoir

Her er der et trygt og feminint univers at udtrykke sig i.

Går du med drømmen om at udleve din indre sensualitet og kvindelighed, og ønsker du at vise din femininitet, selvsikkerhed, sensualitet og stråle som den ægte kvinde, du er?

Vi tilbyder både boudoir styling og fotografering i vores studio og vi lover dig en professionel rådgivning, der passer præcis til din personlighed, dine former og din stil. Har du netop lyst til at iklæde dig forførende lingeri, der med sikkerhed vil være en dejlig overraskelse til din kæreste? Så står vi klar som din personlige rådgiver og fotograf.

Boudoir er oprindeligt en fransk betegnelse for et lille elegant værelse, hvor husets frue kunne trække sig tilbage til og frigøre sig fra de kontrollerende korsetsnører i livet. Senere blev ordet 'boudoir' anvendt generelt til påklædningsværelse.

I dag bruges betegnelsen som en forførende og sensuel stilart, som kvinden kan iklæde sig for at glæde sig selv og sin partner. Den smukke og erotiske stil vil være perfekt som en dejlig morgengave, som overraskelse på bryllupsnatten eller som en varm impulsiv hverdagsoverraskelse i dit forhold.

Vi hjælper dig med at finde din indre gudinde frem og vi foreviger dit sensuelle moment, når vi fotograferer dig i dine mest intime og forførende poseringer, som et dejligt og varmt minde om dig og din krop.

Ring og hør nærmere.
Vi glæder os til at tage i mod dig


Studio

Vi arbbejder på at finde det rigtige Studio


Location

Ud i naturen. Det kan være en tur  i skoven eller på stranden


Hos dig

I dine egne trykke rammer hjemme hos dig.


Hotel

der findes en masse smukke hoteller og det kan være med til at skabe den tigtige stemning for dit boudoir foto.